Meistä

Inspiroimme kaikenlaisia naisia pukeutumaan kivasti ja näyttämään upeilta!

Hot Wear haluaa tuoda trendikkään naistenvaateliikkeen Kuopion keskustaan kaikkien ulottuville, hyvien kulkuyhteyksien varrelle.
Tarjoamme kiinnostavan valikoiman laadukkaita naisten vaatteita vapaa-aikaan ja juhlaan. Vaatemallistomme täydentyvät usein, joten meiltä löydät aina jotain uutta!

Visiomme.

Haluamme auttaa jokaista naista tuntemaan olonsa itsevarmaksi mutta samalla mukavaksi - kaksi asiaa, jotka on mielestämme ihan mahdollista myös yhdistää!

Näkemyksemme mukaan kaikenlaiset ja -kokoiset naiset haluavat vain parasta ja ansaitsevat arvoisensa vaatekaupan - naisille suunnatun vaateliikkeen joka yhdistää intohimon kauniisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin sekä laatutietoisuuden joka näkyy materiaalivalinnoissa!

Tahdomme että liikkeestämme on helppo löytää etsimänsä ja otamme huomioon myös sen mikäli tuote tulee lahjaksi, joten tarjoamme helposti lähestyttävää palvelua myös mm. mitä tulee paketointiin  ja avustukseen tuotteen valinnassa.

Asiakkaan kokemus etusijalla...

Pyrimme myymään yksillöllisiä asuja, jotka kohottavat mieltä niin esteettisyydellään kuin mukavuudellaankin. Osa on yhdenkoon, mutta paljon on myös erikseen pienempää ja suurempaa kokoa, jolloin saat oman kokoisen vaatteen helposti.

Uutta tulee ja menee, ja sen vuoksi liikkeessämme on huomattavasti enemmän valikoimaa, kuin täällä nettiputiikissa.